søndag den 5. februar 2012

Working at fashion week...


Lige en omgang billedspam fra mine dage under modeugen...

Picture spam from my days at fashion week...

6 kommentarer:

 1. Fik du dig et par goodiebags? :)

  - Lou

  SvarSlet
 2. Hehe, ja, der røg da lidt godt med hjem. Desværre mistede jeg min computer, så ville da gerne have haft lidt mere udbytte til at opveje det ;)

  SvarSlet
 3. Neeeej! Det var da forfærdeligt. Håber du havde back-up og forsikring på den. Så er et par goodiebags jo en ringe kompensation :(

  Lou

  SvarSlet
 4. Ja, det er bare SÅ træls - jeg håber min indboforsikring vælger at dække det, men det var en ældre dame så den havde nok mere værdi for mig i form af indhold end hvad forsikringen vil give... Har heldigvis det meste på back up, thank god!

  -Signe

  SvarSlet
 5. Hej, jeg er meget interesseret i at melde mig som frivillig til modeugen i august og vil høre om du kan fortælle lidt om hvordan du gjorde?

  SvarSlet
 6. Hej Maja
  Det er også rigtig sjovt at være med bag kulisserne - men vær forberedt på hårdt arbejde - 12 timer i træk! Du kan gå ind og "like" Gallery på Facebook, der poster de hvis de mangler hjælp. Jeg har været med før hos Gallery derfor vidste jeg det, men der er sikkert også mange andre der hr brug for hjælp :) Link til Gallery på FB https://www.facebook.com/pages/Gallery-int-fashion-fair-cph/242835322417726

  Så kan det jo være vi ses til sommer ;)

  -Signe

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...