tirsdag den 10. september 2013

Wanna play for the Dodgers...

Tee - 2nd hand / Skirt - Topshop / Sneakers - Adidas
I dag har den søde D og jeg været på endnu en genner tur - denne gang var det Nørrebros genbrugser der stod for skud :) Jeg havde iført mig mit seneste genbrugsguld - nemlig min nye baseball tee som jeg fandt i PRAG i sidste uge. Den er en smule deform, men når den får lidt opsmøg på ærmerne og kommer ned i en højtaljet nederdel så gør den sig ganske godt :) Synes selv at det var meget passende at investere i netop en Dodgers holdtrøje - de holder nemlig til i Los Angeles hvor jeg drømmer om at rejse til i den nærmeste fremtid med mit longboard under armen :)

Se de tidligere indlæg fra Tour de Vanløse HER og HER 
og Tour de Frederiksberg HER og HER

10 kommentarer:

 1. Er vild med t-shirten! :)
  Synes det er fedt, at du går så meget i genbrugsbutikker, for det gør jeg nemlig også selv. Ser man ikke så ofte i blogland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt du kan li den! Jeg eeeelsker genbrug - det er jo til at komme i nærheden af når man ikke har millioner på kontoen og så får man ofte noget alle andre ikke også har :) at man så også ofte støtter et godt formål samtidig er jo bare en ekstra bonus oven i hatten :)

   -Signe

   Slet
 2. Super fin! Og Elsker dine ringe. Er De også vintage? Kig evt. forbi min online shop, hvor vi har en masse fine vintageringe.

  //Marika - http://vintagebutikken.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marika! Den store slangering er min mors gamle (tror hun føler sig gammel hvis jeg kalder den vintage haha), så er der et par Line og Jo og en enkelt ravring som jeg fik i fødselsdagsgave af min seje veninde som laver dem selv. Ledringene er fra Pilgrim hvor jeg arbejder ;)

   Jeg kigger fluks forbi din shop!

   -Signe

   Slet
 3. hvor er det nogle super fede smykker ;)

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tusind tak Michelle!! Det er også mine favorit accessories :D

   -Signe

   Slet
 4. Ih, din fine ravring mindede mig lige om én jeg selv havde glemt alt om at jeg havde. Tror da liiige den skal findes frem fra gemmeren. Tak for reminder! :D

  Og tak for i går søde S! :*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor skønt! Elsker at komme i tanke om gamle favoritter!

   Og selv tak - det var jo SÅ hyggeligt!

   -Signe

   Slet
 5. Fåårk hvor du bare rocker det look! Enough said :)

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Fåårk hvor er du bare sød Lou :D

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...