onsdag den 7. september 2011

GRØN GRØD = RØD GLØD

Så er det blevet tid til at de røde lokker skal opfriskes. Jeg farver mit hår med Henna for at undgå diverse kemikalier som findes i mange hårfarveprodukter - og fordi jeg ELSKER farven!!

 


Henna er besværligt at arbejde med og lugter ikke særlig godt - tilgengæld får man den smukkeste røde farve hår og en pose koster kun omkring 25kr.

 Så er det bare at vente... Jeg plejer at lade det sidde i 2-4 timer, alt efter hvor meget tid jeg har. Mener dog at man som minimum skal lade det sidde i 45min. Men jo længere tid det sidder - jo flottere et farveresultat!

Jeg vil gerne understrege at Henna ikke er for alle - specielt ikke allergikere, da det er et naturprodukt. Desuden har jeg læst at personer der tidligere har fået Henna tatoveringer (midlertidig tatovering på ferie f.eks.) kan reagere meget voldsomt hvis Henna efterfølgende bruges i håret... Så læs på lektien og tag en test før du springer ud i det ;)

Personligt har jeg aldrig haft problemer og har farvet mit hår med Henna on/off i 10år. Jeg bruger Henna fra Natur Drogeriet som jeg køber i City Helse lige ved Nørreport station.

4 kommentarer:

 1. Åh, det kunne være en hårfarvningsmulighed for mig. Har set man kan få Henna i en varm chokolade brun. Overvejer det krafttigt - både fordi det er billigt, og så virker det da mere naturligt end en omgang ved frisøren (uden at jeg er helt sikker på det?).

  /Michelle
  /www.ohyouprettythings.dk

  SvarSlet
 2. Ja, jeg har også set dem der er andre nuancer, du skal bare vide at den oprindelige farve fra planten er rød, så de farver der er anderledes er nok bearbejdet på en eller anden måde ;) De plejer også at koste lidt mere, omkring 50-60kr tror jeg. Dog tror jeg de er lidt nemmere at arbejde med end den "billige". Men selvfølgelig stadig et mere naturligt valg end de kemiske farver :)

  SvarSlet
 3. Okay - tak for svaret :)
  Jeg går i tænkeboks. Måske jeg også bare skulle vende mig til leverpostejen?

  SvarSlet
 4. Hehe, hvis du kan ;) Jeg har endnu ikke lært at leve med min leverpostej :D Ellers kan du jo altid tage en snak med de søde damer i helsekost - de ved sikkert mere om det end jeg gør :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...