søndag den 4. marts 2012

A walk down memory lane...

Jeg har lige taget en tur "down memory lane" og kigget på gamle billeder. Det er sjovt at se hvordan frisuren ændre sig over tiden :) Så tænkte lige jeg ville dele det med Jer - bloggen er jo stadig en ung dame så der er meget I endnu ikke har set. Glemmer tit at jeg har været platinblond - måske har jeg lykkeligt fortrængt det haha! Faktisk er pagehåret resultatet af den blonde periode - mit hår blev nemlig fuldstændig ødelagt så jeg var nødt til at klippe det af!

Just took a walk down memory lane and looked at some old pics. It's fun to see how the hairstyles change in a couple of years - and I always forget I once were blonde (OMG)... Actually I had to cut off my hair (hence the short hairstyle) because my hair got destroyed after that (ridiculous) decision!

2 kommentarer:

 1. Neeej, hvor er du fin, Signe! Og så sjovt at se lidt billeder af forskellige frisurer, du har haft - der er virkelig mange, der klæder dig jo! Dejligt med lidt inspiration i øvrigt, her er en del at hente. rød, blond, brunt, page, bangs :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tja jeg har været igennem en del transformationer hair wise :) Overvejer ind imellem at få pagen igen - mit hår er skabt til den frisure nemlig. Det nemmeste hår jeg nogensinde har haft - dog ikke så nem at variere... Pandehåret kommer helt sikkert igen før eller siden. Det er sådan en nem måde at ændre udtryk uden at klippe så meget :) Det blonde vil jeg dog aldrig tilbage til og vil absolut ikke anbefale nogen at gøre det samme - mit hår blev totalt smadret! Det var absolut ikke et hit haha :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...