tirsdag den 3. april 2012

Neon lights...


Jeg har længe sukket efter disse to ting fra H&M trend og faldt tilfældigvis over dem i H&M i Frederiksberg Centret. Heldigvis for min pengepung lignede jeg en kæmpe klovn i det haha :) Kender I det? Faktisk tror jeg at man kunne spare sig selv for mange suk hvis man bare tog sig sammen og prøvede skidtet på fra starten :D


I've wanted these things from H&M trend for sooooo long. I tried them on yesterday - and I looked like a clown haha! I should have just tried it on long time a go and saved myself from dreaming about something so stupid :D

4 kommentarer:

 1. Haha, det er ellers nogle fine ting. Har selv overvejet bukserne, men er i tvivl om hvor meget jeg ville få dem brugt :)

  SvarSlet
 2. Ja, de er SÅ fine... Elsker den farve, men jeg må desværre erkende at den ikke elsker mig! Bukserne er faktisk ret seje og materialet er ikke for "fint" til hverdag, de sad bare virkelig dårligt på mig desværre ;)

  -Signe

  SvarSlet
 3. Haha, jeg ved præcis, hvad du mener!
  Ofte bliver jeg helt glad, når jeg ligner noget der er løgn, for så vil jeg ikke købe det, og så skal jeg slet ikke til at overveje om jeg har råd og alle de andre fornuftige ting.
  Jeg burde virkelig prøve tøjet noget oftere...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...