søndag den 16. september 2012

Shades of army...
Knit - Red Label / Dress - Insight / Jewellery - My own design
I får lige et par billeder af mit søndags outfit ;) Jeg har planer om at kigge forbi Finderskeepers markedet i Korsgadehallen senere på eftermiddagen. Håber at der er et godt tilbud eller to her på sidstedagen :)

Here's a couple of pics of today's outfit. I'm thinking of stopping by the Finderskeepers market at Korsgadehallen later on today :)


5 kommentarer:

 1. Jeg er vild med de der pileringe, er det nogen du sælger ?

  SvarSlet
  Svar
  1. :) altså det der er et armbånd/ring? Ja det er noget jeg sælger :)

   -Signe

   Slet
  2. Nej, det er dem der sider på den anden hånd, men det er måske ikke pile der er på, syntes bare det ligner pile... Jeg er også vild med armsmykket der både er et armbånd og ring, men har allerede et i forvejen:)

   Slet
  3. Hehe nå ok ;) Det er en slange ring fra Museums smykker ;) Jeg har arvet den af min mor. Jeg laver desværre ikke ringe og den slags da jeg ikke har hverken værktøjet eller kundskaberne til det :( Du kan finde noget lignende her: http://www.museum-jewelry.dk/default.asp?command=shop&refvareId=682&kat=53&#

   -Signe

   Slet
  4. Ha ha, kan godt lide at jeg troede slangen var en pil ;)Arbejder også altid selv med tråd, øskner og tænger, da jeg slet ikke har tolmodighed til at stå og save i metal, det tager jo 100 år!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...