mandag den 22. april 2013

I want it all...

Lige en billedstorm fra da den fine Debbie og jeg kiggede forbi Holm & Bertung i sidste uge i forbindelse med pressedagene. Som altid forelskede jeg mig i lækkerier fra Gat Rimon! Der er bare altid nogle "Signe" ting i deres kollektioner. Er helt vild med deres street'ede touch på denne kollektion! Og så var der også et par bomber jakker fra Virginie Castaway som gerne måtte komme hjem til mig og bo :) Smykker fra både Pendulum og Susanne Friis Bjørner lokkede da også i solens stråler :)

6 kommentarer:

 1. Ih den kjole altså. Hvis du ender med at købe den, så må jeg altså bare låne den en dag! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg køber den tar jeg den aldrig af igen haha :) jeg MÅ eje den altså!

   -Signe

   Slet
 2. Haha skulle lige til at skrive at DEN kjole godt måtte flytte ind hos mig :)
  Jakkerne er da (ved godt jeg skriver det tit) lige dig!
  Ærgeligt at pressedagene altid foregår i Kbh - måske jeg skulle kigge over til jer næste gang, nu hvor frk Agnes er så stor..

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt du skal gøre - det kunne være så hyggeligt! Og ja - kjolen er fantastisk - og der var alt for meget andet fantastisk! Jeg blir fattig når kollektionen rammer butikkerne til efteråret! :)

   -Signe

   Slet
 3. Åh gud der er mange fine ting... Hvorfor er man ikke millionær, suk altså! Det var hyggeligt at se dig igen, søde Signe! Håber det gik godt i går, vi krydsede fingre for dig begge to :)

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er I søde :) det var så dejligt at se jer også - mere af det tak! :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...