torsdag den 25. april 2013

I'm a minty skater...


I søndags stod der hygge med min ven Filip på programmet. Egentlig troede jeg bare vi skulle drikke kaffe på en bænk i solen - men Filip havde lånt et par longboards af en ven så vi tog på road trip til Amager Strandpark og cruisede rundt :) Det var skide sjovt og jeg skal HELT sikkert ha mit eget board! Det er den perfekte søndagsaktivitet!!

8 kommentarer:

 1. Du er mega skater-street-cool! Elsker at du matcher med alle de mintfarvede campingvogne. Og nu spørger jeg mske lidt dumt, men hvad er forskellen på et longboard og et skateboard?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - tusind tak Michelle - tror også det er mit kald! :D Ved ikke så meget om det men så vidt jeg ved er et longboard i hvert flad lidt længere og bredere - lidt mere surfer - end et skateboard og er derfor nemmere at holde balancen på. Det er heller ikke lavet til hop og tricks som skateboardet - mest til at cruise og kører derfor en smule mere smooth (åh jeg er så street) end et skateboard og kan også bruges som transportmiddel. Jeg er blevet lidt for gammel til at hænge med teen drengene nede på rampen så tænker longboardet er en go løsning for mig ;) Tør heller ikke alt det der vilde - jeg falder bare og slår mig jo! :D

   -Signe

   Slet
  2. Så mega street at du kan alle termerne (smooth og cruise)! Det kunne altså også være rimelig cool at ankomme på sit longboard, når man skal mødes på café med veninderne :)

   Slet
  3. Haha :D JA jeg er bare så street ;) Der går nok lidt tid før det ser cool ud at jeg ankommer haha - men jeg træner på Vesterbros små gader og stræder den kommende tid - og så pludselig - så ankommer jeg på køligste vis til kaffedates på mit board ;)

   -Signe

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt. Og sikke nogle smukke billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare SÅ hyggeligt kan du tro! Og tusind tak!!

   -Signe

   Slet
 3. Super lækre og flotte billeder og som Michelle skriver er du jo bare über-cool og street :)

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tuuuusind tak sødeste Lou! Har netop i dag foræret mig mit helt eget board - og er sikker på det blir min nye favorit beskæftigelse! Det er simpelthen en humørpille uden lige! :D

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...