søndag den 20. oktober 2013

Bangs or no bangs...


Jeg står i en ægte tøsedilemma... Skal jeg lade pandehåret gro ud igen - eller fortsætte med 50'er bangs?!?! Der er jo fordele og ulemper ved begge dele. Synes at pandehåret gir lidt mere kant til mit dukkefjæs - til gengæld kræver det en del mere styling end det lange som nemt kan skrabes væk når det skal gå hurtigt om morgenen... Måske er det sæsonskiftet der gør at jeg har brug for en forandring - har sågar overvejet at ændre på hårfarven :) Hvad sir I kære læsere? Bangs or no bangs? Og hvad med farven? Skal jeg skifte hennaen ud med en anden farve for en tid?

8 kommentarer:

 1. Altså jeg synes, at det klæder dig enormt godt med pandehår, så jeg synes, at du skal beholde det! :)

  SvarSlet
 2. Bangs!

  Farven ved jeg ikke lige. Jeg synes, at den, du har, er rigtig fin :)

  SvarSlet
 3. Synes begge ting er rigtig gode til dig..
  Pandehåret understreger din stil på en super fed måde, men synes du er super sexet med det lange pandehår :* Jeg stemmer for no bangs ;)

  SvarSlet
 4. Jeg synes, at pandehåret klæder dig helt utrolig godt. Selv har jeg jo også altid selv haft pandehår, men jeg er nu ved at gro det langt. Det gode og nemme ved det er jo, at det bare kan klippes igen, hvis man fortryder :)

  Angående hårfarven så er det hennarøde hår jo meget karakteristisk for dit look, så jeg synes det er svært at forestille sig, hvordan du ellers kunne se ud. Men det er der helt sikkert nogle andre farver, der ville klæde dig. Der ville jeg nok spørge hos en frisør.

  Samtidig handler det jo om at det hele skal passe til ens stil, det skal gå op i en højere enhed og der synes jeg, at dit nuværende hår passer meget godt med din stil.

  Så ja, måske et ret vagt svar - det er pænt med pandehår og rødt, men det kunne sikkert også være pænt med noget andet :)

  SvarSlet
 5. åha Signe det er svært jo! du ser skide godt ud både med og uden. Men som michelle siger er det røde hår virkelig meget dig og din stil - men en mørk brun er også pæn til mange - men lov mig du aldrig bliver kedelig! (det tvivler jeg nu også selv på, but still) jeg kan bedst lide dig med pandehår da det giver kant men jeg kan helt sikkert godt følge dig i at gro det langt for det ér bare meget nemmere (er selv ved at gro mit pandehår langt)
  min kommentar hjalp på ingenting :D men hey keep up the good work - du er altså for sej! og jeg glæder mig MEGET til at se din webshop - og shoppe i den :D

  mange hilsner Maibritt

  SvarSlet
 6. uh, jeg synes pandehår er så flot til dig - så efter min mening ville det være et godt valg at få det tilbage :)

  - http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Jeg elsker dit hår uanset hvad - isært farven! Jeg synes at det kunne være fedt at se dig med lige pandehår aka. det "almindelige" pandehår :-)

  - Anna
  http://lufttaettetanker.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Du har det labreste pandehår og den fedeste hårfarve! :) Seriøst - du er en af de få der kan "pool it off"! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...