fredag den 22. juni 2012

Should I go for Princess Leia..?Juhuuu, weekend!!! Har simpelthen haft en sindssyg uge på jobbet - men nu skal der slappes af! Har lige været forbi og hente denne pakke der lå og ventede på mig :) Tænkte først at det da var underligt at sende kager med posten, men så viste det sig at være en lille hilsen fra Glitter :D Jeg ved ikke rigtig hvordan de virker, men det må jeg lige finde ud af - og så skal I nok få et billede af det selvfølgelig! Synes det er fint at der er hele 4 stk så mine søde veninder også kan prøve de fine Donuts :)

Wuw now it's weekend!!! I've had a crazy week at work so now I'm gonna relax! Just got this pink package from Glitter with hair donuts for me and my girlfriends - so cool. I'll show you pics when I've tried them!

4 kommentarer:

 1. Hello

  Vil bare lige sige, at du kommer til at elske dem! Jeg er ihvertfald meget glad for min, og det er noget lettere at sætte op, bare husk en masse hårnåle:-)

  God weekend

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Sejt :D Jamen det kan da være jeg skal forsøge mig i løbet af weekenden :D Og tak for tip med hårnåle! :D

   GO WEEKEND!!

   -Signe

   Slet
 2. Mums. Så kan det nok være, at dit hår bliver "lige til at spise"! høhø... :) Håber projektet lykkes for dig, jeg glæder mig hvertfald ti lat se mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Høhø ja det håber jeg :) SKal til glo bryllup i dag - så jeg står og prøver det af nu :D Det er lettere end jeg regnede med :D

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...