onsdag den 1. august 2012

Lace on a wednesday...


I dag har jeg haft en yndlings ting på - nemlig min blonde/jersey trøje fra American Apparel købt i Berlin sidste år. Den er så blød og dejlig! Beklager det lidt uglede hår - det gik en anelse hurtigt i morges...

Today I wore one of my favorite items - my American Apparel lace/jersey shirt. I got it last year on a trip to Berlin. It's so soft and comfy! Sorry about the messed up hair - I had a busy morning...

14 kommentarer:

 1. Rigtig sød trøje. Jeg ved jeg har kommenteret det før, men jeg gør det lige igen. Dit hår har bare SÅ flot en farve!! :) Er det en du får bed frisør/selv farver eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe TAK Charlotte! Den slags kommentarer kan man aldrig få nok af :) Jeg farver det selv med henna som er et naturprodukt. Jeg er en lidt sart en og tåler ikke så godt de kemiske farver. Men så er det jo heldigt at jeg eeeelsker den røde farve henna gir :) OG det er mega billigt!

   -Signe

   Slet
 2. Hvor køber du henna farve henne af? Jeg bliver nødt til selv at have den farve næste gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer at købe det hos City Helse tæt ved Nørreport station. Det er den eneste helsekost i KBH hvor de har den billige og "rigtige" henna - i hvert fald hvad jeg ved af. Det er en gennemsigtig pose til omkring 28kr. Men det er ikke verdens nemmeste farve at arbejde med - så er du advaret! :D Det stinker af kompost og skal sidde mindst 2 timer... Og så er det vildt svært at vaske ud igen - specielt når man har langt hår. Men jeg er hooked på farven og efterhånden verdensmester i henna haha :) Men det tager lidt tid at finde frem til den rette konsistens og lære at arbejde med det stads :)

   Slet
  2. Det er virkelig en lækker farve så tror jeg vil prøve mig ad med det næste gang håret skal farves. Er det måske den der hedder ildrød? (eller de har måske ikke standard navne farverne)

   Slet
  3. Den jeg bruger er den "rigtige" henna. Med det mener jeg den rene henna. Der findes produkter i andre farver som " ildrød" - men dem kender jeg ikke og de er også en del dyrere - der følger til gengæld handsker med og har en idé om at de måske er nemmere at arbejde med. Men den jeg bruger er den røde henna - uden noget tilsat. :)

   Slet
 3. Okay mange tak for hjælpen! Jeg vil smutte i min lokale helse butik i dag og se hvad de har at byde på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt :) Glæder mig til at se resultatet!

   -Signe

   Slet
  2. Opdagede det var permanent så gik fra det igen.. Jeg er oprindeligt lyshåret, så det vil være træls ikke at kunne komme tilbage til det. Har ledt siden efter en lignende farve, der ikke er permanent, men det er åbenbart umuligt at finde.. Æv..

   Slet
  3. Ja det er desværre permanent. Men tror ikke der findet "ikke permanent" rød hårfarve, da de røde pigmenter nærmest er umulige at få ud af håret igen. Det er også svært at lysne eller farve en mørkere farve ovenpå rød uden at det røde skinner igennem :( Jeg er dog - efter mange års hårfarvning i alle regnbuens farver - fundet frem til at rød er "min" farve :) Tror aldrig den blir anderledes :)

   -Signe

   Slet
 4. Så! Nu er jeg langt om længe klar til at farve mit hår med henna, så nu har jeg kun et sidste spørgsmål tilbage: blander du din farve med kaffepulver, rødvin, citronsaft og alverdens andre underlige ting jeg kan læse mig til på nettet nogle gør? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe sejt at du kaster dig ud i det :) Jeg blander ikke noget i og ved faktisk ikke om det med kaffe og rødvin overhovedet gør en forskel :) Men jeg bruger altid noget shampoo og (masser!!!) af balsam som dufter rigtig godt når jeg vasker det ud igen - henna lugter nemlig af kompost! Og brug masser af balsam for at det kan "glide" ud af håret ;) Nårh ja - og husk at pakke ind i plastik og så håndklæde når du har puttet det i - og lad det sidde mindst et par timer ;)

   Held og lykke - glæder mig til at se hvor fin du blir :D

   -Signe

   Slet
  2. Super. Tak for vejledningen :) Håber det bliver en ligeså fin farve som dit, men jeg prøver lige på en enkelt tot først. Mit hår er jo kemisk farvet og har læst et sted det ikke er så godt at bruge henna når det er det. Så for ikke at risikere at stå med grønt hår prøver jeg lige på en enkelt tot :P

   Slet
  3. Ja det er altid en god idé :) Jeg har dog aldrig fået grønt hår af at farve ovenpå kemisk farve ;) Og jeg har haft ret mange forskellige farver - alt fra afbleget til mørkebrunt ;)

   Og sig endelig til hvis der er andet du ska bruge hjælp til ;)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...