torsdag den 22. november 2012

Another woman's treasure...Knit - 2nd hand / Lace top - American Apparel / Skirt - Topshop / Earcuff - i am rebel
Som lovet et par billeder af dagens kluns. Strikken er et af de fund jeg gjorde mig den anden dag i Røde Kors. Den er dejlig varm og samtidig sådan lidt "hverdags-festlig" hvis der er noget der hedder det :D

This is what I'm wearing today. I got the knit at a Red Cross store the other day. It's really warm and cosy - lovin' it already! 


6 kommentarer:

 1. Så fint, både den nye læbestift og cardigan. Du må altså lige tage mig med på genbrugstur i nærområdet - jeg ved slet ikke, hvad der gemmer sig af godter her i Vanløse. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ku være mega hyggeligt! Det skal vi helt sikkert! Denne er fra Røde Kors inde i byen lige ved Gammeltorv - der har de tit nogle fine ting. Fandt også den rust røde "fest" bluse der. Det er liiiidt dyrt, men så længe at det går til et godt formål så er det ok med mig ;) Men der er også masser i vores område så vi skal da helt sikkert på jagt i vores hood ;)

   -Signe

   Slet
  2. Jeg har slet ikke været på genbrugsjagt herhjemme, så synes lidt det er ved at være på tide. Og så kunne det jo være skønt med godt selskab imens! :D Jeg har heller ikke noget imod at give lidt ekstra de steder, hvor det går til et godt formål. Jeg kigger nu og da i dem der ligger ved Studiestræde, men synes bare tingene er ret dyre, i forhold til deres stand. :/

   Så er jeg lidt bedre til dem ude på landet, med søde gamle damer og bunker der skal rodes igennem. :)

   Slet
  3. Enig ang studiestræde ;) Jeg kender flere i vores nærområde med gamle damer, rode kasser og kaf' på kanden :) Vi skal helt sikkert på genner-tur snarest!

   -Signe

   Slet
 2. Ååååårh, den er fin! Og endnu finere i kombination med den blommefarvede løbestift ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tusind tak søde Katrine :) Jeg synes også lige at det var et perfekt match ;)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...