onsdag den 21. november 2012

CoolCos me up...


I går shoppede jeg som sagt en masse lækkerier hos CoolCos :) Det blev til en blush, øjenskygge, tre neglelakker og to læbestifter. For Jer der ikke kender til det nye koncept kan jeg sige at det er intet mindre end genialt. Det er billigt og så er det uden parabener og parfume. Udover de lækre sager til mig selv kom der også noget med hjem til Jer ;) Julegiveaway coming up!

Yesterday I bought all this at CoolCos :) A blush, eyeshadow, three nail polish and two lipsticks - wuhu! 


4 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting, du fik købt med hjem :) Jeg har hørt meget forskelligt om kvaliteten af deres neglelak, og selvfølgelig skal man nok ikke forvente tip-top-holdbarhed til prisen, men har du fået indtrykket af, at slides hurtigt af?
  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var et rent slaraffenland! Svært at vælge ud! Jeg har endnu ikke nået at teste produkterne, har haft makeup fri dag i dag ;) Men kan konstatere at den dækker ret godt :) Men har planer om at putte den sølvfarvede på i aften ;) Så jeg kan vende tilbage med en statusrapport ;) Er også spændt på læbestiftens holdbarhed. Jeg er vant til Chanel som holder SÅ godt men som koster det samme som alt dette tilsammen haha ;)

   -Signe

   Slet
 2. Du må meget gerne vende tilbage mht. læbestiftens holdbarhed (:
  Der er simpelthen intet værre end når man har taget læbestift på, og så er det væk igen i løbet af ingen tid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg! :) Tester både læbestift og neglelak i dag :) Indtil videre er jeg ret imponeret over læbestiftens holdbarhed :) Og om lidt bliver den udsat for den store frokost test ;)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...