lørdag den 10. november 2012

I'm like a bird...
Jacket - Asos / Scarf+Knit - H&M / Dress - Vintage / Boots - Scoop / Bag - Gestuz
I får lige et hurtigt pip herfra inklusiv dagens kluns :) I dag står den jo på fejring af manden. Lige nu har vi en lille pause med benene slået op - vi har nemlig gået rigtig meget i dag :) Mere om det en anden dag ;) Om lidt skal vi have lidt aftensmad og så videre i dagens program :) Håber I har en go lørdag derude!

Just a quick tweet from me and what I'm wearing today :) We've been out all day celebration my boyfriend - I'll tell you more about the day some other time :) In a little while we'll have dinner and then it's off to celebrate some more. Hope you're enjoying your Saturday out there!


6 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det nogle skøne billeder :) og så er den nederdel godt nok fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Michelle :) Tænkte lige dagens farver passede ind i omgivelserne ;) Det er faktisk en kjole - men det blev liiiige fint nok til det vi skulle i dag så der røg en strik over ;)

   -Signe

   Slet
 2. Hvor lyder det dejligt med en fødselsdag, hvor der er planlagt lidt forskelligt :) Og hvor er den døråbning bare for nuttet :) Og ja, du passer jo godt ind med de små huse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var smadder hyggeligt kan du tro :) Men vi var meget trætte til sidst - for der var program på helt indtil midnat :)

   -Signe

   Slet
 3. Eeeelsker de fuglehuse! Rent paradis for de små musikalske kvidremaskiner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de var bare SÅ fine :) Jeg tænkte det var sådan lidt kolonihave-fuglehuse agtigt :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...