onsdag den 5. februar 2014

Ved du hvem du ligner...


... Lina Rafn! Åh gud, hvis jeg havde fået en krone for hver gang jeg har hørt den sætning... Så sent som i går var der en kollega der sagde det til mig i Illum - og hver gang nogen siger det blir jeg faktisk rigtig ked af det - for synes overhovedet ikke jeg ligner hende! Kollegaen prøvede så at redde den ved at sige at det måske havde noget med Linas tøjstil at gøre - hvilket nærmere gjorde det endnu værre! De fleste der kommer med kommentaren synes naturligvis at Lina er en steg - men når jeg nu ikke er enig (undskyld Lina - ikke noget personligt) og stilmæssigt føler mig meget langt fra hende er det bare svært at tage det som et kompliment... Nogle af Jer der ofte bliver sammenlignet med en kendis?

8 kommentarer:

 1. Ej, nu må jeg grine. Du ligner da på INGEN måde Lina Rafn! Hun er så kikset at se på (ja, jeg giver dig ret!). Du er så farverig og køn og helt dig selv. Jeg kan absolut ikke se nogen lighed mellem jer. Jeg er selv blevet sammenlignet med Tori Amos, hvilket jeg også har svært ved at se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sød Katrine :) Jeg forstår det virkelig heller ikke men når der er så mange der siger det gang på gang må der jo være noget om det tænker jeg... Men hey - jeg ville da meget hellere sammenlignes med Tori Amos - hun er smuk! Og sej! :) Lina er bare som du siger mega kikset og slet ikke sej! :)

   -Signe

   Slet
 2. Sjovt at der er så mange som syntes det - for syntes på ingen måde at du ligner hende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor dejligt du siger det Julie! Jeg kan virkelig heller ikke selv se det!

   -Signe

   Slet
 3. Du ligner på ingen måde Lina Rafn eller omvendt. Hun når dig ikke til sokkeholderne :) Du er som Katrine skriver helt din egen!
  Og nu har jeg jo prøvet at se dig tidligt om morgenen og vil lige sige, at det næsten er flabet at være så smuk lige fra morgenstunden. Vi andre vågner op og skal først igennem den helt store forvandling, før vi kan våge os udenfor..

  Kh Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Lou - du ved da også lige hvad du skal sige for at gøre mig glad igen :) Jeg forstår virkelig ikke hvorfor så mange siger det... Ved nu ikke lige det der med morgenfjæset haha - men tak for de søde søde ord!

   -Signe

   Slet
 4. Aj det kan jeg heller ikke lige se og da slet ikke stilen. :) Jeg blev ofte sammenlignet med Sarah Michelle Gellar da jeg var mindre. Synes hun er lidt kedelig, så det synes jeg egentlig også er lidt træls :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhuu - dejligt at I alle bakker mig op herinde :) Vildt nok at blive sammenlignet med selveste Buffy alligevel - den kan jeg nu heller ikke lige se ;)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...