lørdag den 1. februar 2014

Jeg er forelsket...

...i et par sko! Åh nej - kender I det? Ja, selvfølgelig gør I det :) Mit dilemma er bare det at jeg alt for sjældent hopper i andet end kondisko og så er 900kr for et par sko altså MANGE penge synes jeg... Disse jeg drømmer om pt er fra Vagabond - og jeg VED bare at mine fødder ville have det godt i dem og at kvaliteten er i orden. Spørgsmålet er bare om jeg for hurtigt blir træt af look'et og om min gamle krop kan holde til at stavre rundt i så høje sko (ved godt at de for mange af Jer ikke er særlig høje, men for en som mig der ikke ejer højhælede sko er det stylter!)... Åh, det er hårdt at være kvinde! Hvad siger I? Køb eller drøm videre?

4 kommentarer:

 1. Altså nu ved jeg ikke om jeg som medlem af SA er den rette at udtale mig om dette. Men KØØØØØØB! De er super fede - total throw back til 90'erne :) Og der står virkelig Signe på dem, jeg kan se det..

  Kh Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Lou - du er dårlig indflydelse! Meeen jeg overvejer det nu også stærkt :) De er jo bare så flotte altså...

   -Signe

   Slet
 2. jeg har dem til salg i den str. 39, hvis du er interesseret :-)

  http://www.trendsales.dk/listings/vagabond-stoevler/36454194

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet :) Men jeg skal bruge en 38 desværre... Og har faktisk været inde og lure på Trendsales allerede - men ingen held i min størrelse desværre :(

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...