søndag den 17. juni 2012

Weekly update instastyle...

De nye Insight shorts kom med posten // Masser af fodbold // Der blev poppet bobler og fejret Danmarks sejr over Holland // Min nye yndlingslak Essie "Wicked" // Havde nogle dejlige timer i selskab med min bedste veninde - savner dig Lou!!! // Fri leg i Photoshop // Øl på Props // Sej katte grafitti på Østerbro // Solopgang over Vanløse

My new Insight shorts arrived // Watched a lot of soccer // Celebrated a Danish victory // My new favorite polish Essie "Wicked" // Had some quality time with my best friend - miss you Lou!!! // Playing around in Photoshop // Beer at Props // Cool cat grafitti // Sunday Sunrise 

7 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en hyggelig uge! Sikke mange fine billeder. :)

  Og smuk solopgang over Vanløse - Vi har heldigvis ofte smukke solopgange og nedgange, her i Vanløse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Weekenderne har i hvert fald været underholdende :) Det er utroligt hvad de betyder for en når man begynder at arbejde fuldtid!

   Lyset var så fint da jeg slingrede hjem fra byen på min cykel så jeg tog billedet over skulderen (derfor billedet er så skråt haha) - men hey - måske er vi naboer uden at vide det! :D Troede jeg var omtrendt det eneste unge menneske der boede i Vanløse haha :D

   -Signe

   Slet
 2. Ja! Jeg har fået fuldtid ude i biffen fra d. 01/08, så nu begynder alle fridagen pludseligt at betyde noget. Nu begynder de nemlig at forsvinde. Men det er egentlig en meget rar følelse? Jeg håber du er glad for dit nye job. :)

  Man kan fornemme tilstanden på billedet, men det kan jeg godt lide! :) Måske? Vi bor lige i nærheden af Grøndal st.? Vi føler os også ofte lidt ved siden af i Vanløse, kan jeg hilse og sige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en mega rar følelse :) Det har været en stressende og stormfuld start på mit nye job, men efter på fredag skulle der komme lidt mere ro på til at lade det hele synke ind :D -og fedt du har fået fuldtid!

   Ej hvor sjovt - så bor vi virkelig tæt på hinanden! Vi bor lige ved enden af rebildvej (Sallingvej enden) :D

   Slet
  2. Ej det er sgu da sjovt, Signe. Jeg bor på Vendsysselvej. Det er jo lige rundt om hjørnet nærmest. Hvor er det pudsigt.

   Ja, det kan være voldsomt at starte på et nyt arbejde. Nye procedurer, leveveje og mennesker man skal lære at kende. Og endnu mere når det er fuldtid. Men det er jo som regel også rigtig spændende undervejs. :)

   Ja det er super fedt med jobbet, så kan jeg tjene en masse penge, til at købe tøj ind, til min e-shop, og arbejde på den, når jeg har fri. Det bliver så godt. Og ikke mere weekendarbejde. Jeg kan ikke huske hvornår der ikke har været weekendarbejde, i alle de år jeg har været på arbejdsmarkedet. Det bliver skønt. :)

   Slet
  3. Så ER vi jo nærmest naboer haha :) SJovt at vi ikke er stødt ind i hinanden så :)

   Uh, det er så spændende med den webshop! -og fantastisk at du er sluppet for weekend arbejde! Det er djævlens værk ;) Hvor er det dejligt for dig!

   Vi må da stikke hovederne sammen en dag - det kunne være sjovt! :D

   Slet
 3. Hvor er det pudsigt altså. Men hyggeligt. :)

  TAK! Og i lige måde med dit, det er måske slet ikke så tosset at blive lidt voksen. :)

  Det synes jeg vi skulle, det kunne være smadder sjovt jo!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...