mandag den 13. august 2012

Bjørg at Gallery...

Som altid var der masser af fine smykker hos Bjørgs stand på Gallery messen. Jeg tar gerne én af hver - specielt den smukke måneringen :)

As always there where a lot of cool jewellery at the Bjørg stand at the Gallery Fashion Fair. I want one of each! Especially the pretty moon ring :)8 kommentarer:

 1. Deres stand ser i hvert fald fin ud - sjov måde at vise halskæderne på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sådan en fin måde at vise smykkerne - men også lige uhyggelig :)

   -Signe

   Slet
 2. Haha skørt med hænderne:-P Det er nogle rigtig smukke smykker, og må give dig ret i at den månering er noget for sig selv.. Wauw!

  SvarSlet
 3. Wauw, den månering er også vildt betagende. Der er noget mystik over den på en måde. Den er jeg helt vild med! De laver sådan nogle smukke smykker! Jeg er helt forelsket i en ring, med en usleben diamant derfra. Den SKAL blive min en dag! :)

  Jeg faldt i øvrigt over disse Signe-bukser, på Topshops hjemmeside i går: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=41&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=6354672&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=277012&parent_categoryId=208491&pageSize=20 (beklager det lange link), tænkte jeg ville dele dem med dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det syns jeg nemlig også :) Normalt er jeg ikke fan af citater og den slags, men synes budskabet passer meget godt til mit liv pt :) Bjørg laver nemlig de fineste ting og altid med lidt kant - lyder virkelig fint med en rå diamant!

   Og tusind tak for linket - dem skal jeg vist se lidt nærmere på :) Man kan jo aldrig få for meget aztec haha .D

   -Signe

   Slet
  2. Nej, det bliver hurtigt super plat. Den er fin: http://shop.bjorgjewellery.com/Default.aspx?tabid=135&CategoryID=50&List=0&SortField=Free1%2cFree1&catpageindex=2&Level=a&ProductID=6271 (langt link, igen sorry.)!

   Og, det var jo det jeg tænkte ;)

   Slet
  3. Uh ja den er godt nok fin! :D

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...