mandag den 6. august 2012

Free as a bird...

Lige en lille update på mit professionelle liv: Jeg har valgt at sige mit job op ved Friis & Company. I dag har jeg haft sidste dag og foran venter en uvis fremtid - men jeg glæder mig! Glæder mig til at have tid til at lave mine egne smykker igen og til at have frihed til at gøre lige hvad jeg vil - lige når jeg vil. Denne uge kommer højst sandsynlig til at stå i modeugens tegn - og så skal jeg sove lææææææænge i morgen :)

Just an update on my professional life: I decided to quit my job at Friis & Company. Today was my last day. Don't know what I'm gonna do now - but I'm looking foreward to having the time to design my own stuff again. This week will probably be filled with Copenhagen Fashion Week - and tomorrow I'm going to sleep in :)


12 kommentarer:

 1. Tillykke med friheden, det er der intet som kan slå:)

  SvarSlet
 2. Hvor spændende med din frihed, jeg ser meget frem til at følge dig på nye eventyrer! :) Jeg glæder mig godt nok også gevaldigt meget til friheden, til egne projekter, frem for et ensformigt fuldtidsjob. Men der går lige nogle måneder endnu, før det er min tur til at smage frihedens sødme. :)

  Og så må vi stikke hovederne sammen, når jeg får den der e-shop op og køre, der skal jo også være nogle fine smykker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det bliver spændende at se hvor mine veje fører mig hen :) Glæder mig til at sidde og nørkle i værkstedet igen!

   Og helt sikkert vi skal hooke op når din e-shop er up and running :) Ville være en ære at få mine smykker til salg hos sådan en fin pige som dig :)

   -Signe

   Slet
  2. Der må da heller ikke være noget bedre, end at kunne stå op hver dag og lave det man allerhelst vil lave. Det kan jeg godt forstå du glæder dig til! :)

   Årh det er jeg glad for! Det er i hvert fald en tanke jeg har gået og tusket med længe. :) Vi ser på det, når jeg har fået samlet mig et godt lager, og er klar til start.

   Slet
  3. Præcis! :) Jeg glæder mig til du får gang i din shop!!

   -Signe

   Slet
 3. Sådan ! Hvor fedt ;)

  - Rikke
  Sigaard.co.nr

  SvarSlet
 4. Fedt at du følger din mavefornemmelse. Tillykke med beslutningen :) og held og lykke med dine egne projekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Michelle :) Jeg er også lettet nu beslutningen er taget. Glæder mig så meget til at fokusere på mit eget :)

   -Signe

   Slet
 5. Hvor fedt at du har valgt at satse mere på det kreative med dine egne smykker. Glæder mig til at følge med på sidelinjen:-)
  frkforsom

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er så dejligt med opbakning fra alle i søde læsere :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...