tirsdag den 11. december 2012

Now that's kinda cool...


I dag har jeg haft spændende besøg i værkstedet af en sød pige ved navn Trine. Trine læser multimediedesign og skal i forbindelse med studiet lave en kampagne for en virksomhed. Hendes valg er faldet på i am rebel - hvor sejt er det lige? Ret sejt! Så hun har lånt lidt smykker med hjem til noget der lyder til at blive et mega sejt shoot med sne, bar hud og ikke mindst mine smykker :) Glæder mig så meget til at se resultatet!!!

Today a sweet girl called Trine stopped by the workspace. She's doing a project campaign in school and wants to use i am rebel as the brand for a photoshoot - how cool is that? I can't wait to see the result!


8 kommentarer:

 1. Wauw, hvor spændende! Skide fedt, Signe. :) Og skide god idé! Hvilken opgave er det? Hilsen den nyyysgerige multimediedesigner ;P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja det tænkte jeg nok du ville være :) Det er til eksamen i digital æstetik :)

   -Signe

   Slet
 2. Hvor fedt! og jeg kan da sagtens forstå hun har valgt at skrive om din lille virksomhed! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Charlotte - hvor er du sød :)

   -Signe

   Slet
 3. Hvor er det fedt, Signe. Glæder mig så meget til at se resultatet!

  SvarSlet
 4. Ej, hvor lyder det fedt! Glæder mig til at se resultatet. Kender du hende personligt eller er hun "faldet" over I am rebel selv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så sejt altså :) Hun er blevet introduceret til i am rebel af min venindes veninde som er søster til Trines kæreste :) Så det er ret sejt :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...