lørdag den 22. december 2012

Christmas bling...I dag har jeg fået julegave fra arbejdet! Jeg har fået det fineste armbånd i selskab med en flot gylden nøddeknækker som nu er flyttet ind i vindueskarmen :) Jeg fik faktisk lidt flere Pilgrim-godter, men tænker at de evt kunne komme Jer til gode i den nærmeste fremtid! Syns blogland virker til at være gået på juleferie... Håber I er derude alligevel :)

Today I got a christmas present from work. It's the prettiest bracelet and a golden nut cracker! Hope you're all enjoying the last days before christmas!


2 kommentarer:

 1. Jeg skal love for at den lille samling i vindueskarmen er vokset på det sidste. ;) Den er så fin den glitrende nøddeknækker. Jeg gav min mor en violet en for nogle år siden, den må jeg lige fange et billede af. :)

  Jeg nyder juleferien her i Aalborg, men i dag har der lige været lidt tid til at sidde og blogge lidt og få læst op på det forsømte.

  Rigtig glædelig jul, sødeste Signe! Jeg glæder mig til at se dig igen snarest muligt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der kommer flere og flere til i slænget! :) Faktisk syns jeg at nøddeknækkeren er lidt uhyggelig men han får lov at stå der julen over :)

   Det lyder dejligt og hyggeligt i Ålleren ;) Jeg har set frem til et par fridage kan du tro! Det skal nok blive godt at komme lidt hjem og se familien også :)

   Rigtig go jul D - vi ses bare snart gør vi :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...