mandag den 3. december 2012

The rebel at Finderskeepers...Billedstrøm fra min lørdag på Finderskeepers. Det var en super hyggelig dag! Var så heldig at min søde veninde Lise ville hjælpe til det meste af dagen så jeg var godt underholdt :) Der var mange forbi standen og der røg da også et par julegaver afsted :) Til Jer som ikke havde mulighed for at kigge forbi men som skulle have lyst så holder vi julemarked i værkstedet søndag d. 9. december - der vil være æbleskiver, glögg og ikke mindst fine muligheder for at finde en unik julegave eller to :)

Pictures from Saturday at the Finderskeepers market. I had a great day! My sweet friend Lise helped out and kept me company most of the day :) 


6 kommentarer:

 1. Ih, hvor ser det altså hyggeligt ud! Jeg tror altså jeg bliver nødt til at have sådan et hjertearmbånd til mig selv også, hvis du efterhånden har flere hjerter tilbage? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også :) Mon ikke jeg kan støve et enkelt hjerte op når nu det er til dig ;) Guld eller sølv kæder? Så laver jeg det klar til på søndag hvis du kigger ned ;)

   Slet
  2. Åh, søde Signe. Tak! :) Guld, til mig tror jeg kun der skal en enkelt kæde på. :) Og jeg kigger i hvert fald forbi jeres hyggelige værksted søndag!

   Slet
  3. Juhuu det glæder jeg mig til!!

   Slet
 2. Ååårh, hvor ser det altså hyggeligt ud. Og godt at høre, at det var vel besøgt. Nu skal jeg også nok snart tage mig sammen og få svaret på din mail :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også super hyggeligt kan du tro :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...