søndag den 2. december 2012

White stuff...
Jacket - Asos / Cardigan+Headband - 2nd hand / Shirt+Leggings - Monki / Boots - Adidas
Søndagens :) Har tullet rundt i Københavns gader med manden og snuset lidt til julestemningen. Sneen hjælper en del på julehumøret - specielt for en anti-julepige som mig :) HUSK MIN 1. SØNDAG I ADVENTs GIVEAWAY!

My Sunday uniform. Been out most of the day enjoying the Christmas spirit in the streets of Copenhagen with my boyfriend. 


4 kommentarer:

 1. I har godt nok fået meget sne ovre ved jer. Her er der næsten ikke kommet noget - men det gør mig nu heller ikke så meget :)
  Lyder til at i har haft en hyggelig dag! Vi har også været ude og trave lidt i kulden og jeg fik min mørke blommefarvede læbestift. Endte self. i Mac standen..

  Glædelig 1. søndag i advent
  Kram Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har så - og det er simpelthen så hyggeligt :) Uh glæder mig til at se de blommefarvede læber :) Hvilken en købte du? Rebel? Den har jeg overvejet nemlig - ville bare lige mærke efter om farven var for mig inden at jeg tog spendere bukserne på - men det må jeg sige at den er ;)

   Glædelig 1. søndag i advent til dig også søde Lou :)

   -Signe

   Slet
 2. Jeg prøvede også et par stykker for at være sikker.. Men endte med den der hed "Dark Side" og så fik der også sneget sig en primer med hjem. Den har bare at være god hehe. Åhh jeg tror snart, at jeg kan indtage formandsposten i vores shopaholics Anonymous gruppe :)

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha :) Ja, men der er jo en der skal sidde i formandsstolen :D Mon ikke vi alle må ta tjansen på skift :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...