mandag den 17. december 2012

The treasure hunters...


Og sådan så team Vanløse så ud den iskolde torsdag hvor vi begav os ud genbrugsjagt. Jeg er SÅ glad for min nye isblå jakke - den er virkelig perfekt til alt :) Debbie var så fin med sine nye røde bukser, min all time Debbie favorit - kattestrikken og naturligvis perler på toppen!

This is what Debbie and I wore last Thursday when we went treasure hunting in our neighbourhood :) I think we make a good team!10 kommentarer:

 1. I er da de fineste tresure hunters man kunne forestille sig!
  Og enig den jakke er bare super fin og den passer virkelig flot til dit hår :)
  Kommer der også billeder af jeres kup?

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Lou :)
   Jeg købte faktisk ikke andet end porcelænskatten og et Playstation spil til manden, så for mit vedkommende var der ikke den store gevinst i denne omgang... Tror til gengæld jeg må tilbage til Æblekind og købe det fine Wiinblad fad :)

   -Signe

   Slet
 2. Det var virkelig også et smukt fad - er også selv på udkig efter et i den størrelse :) Ved min mor har et, men har endnu ikke fået lokket det fra hende ;) Tror også snart jeg vil på "tresure hunt", man får helt lyst til at gå på røv efter jeres fine billeder!

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var nemlig så... Men de 250kr er lige over mit december budget :( Der var faktisk mange Wiinblad ting - også en urtepotteskjuler :) Syns da at det ku være sjovt hvis du lavede en Tour de Aarhus på gennere! Agnes skal jo også lære det før eller siden - det er slet ikke for tidligt at få hende med på det haha :D

   -Signe

   Slet
 3. Fine outfits, jeg er også helt vild med din jakke! :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Iih, hvor fiint! Og som sagt (op til flere gange) er jeg også helt vild med din nye jakke. Den er simpelthen så pæn til dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde D :) er virkelig glad for at jeg købte den trods lavvande på kontoen :)

   -Signe

   Slet
 5. Jakken er også bare super fin. Mega lækker til din fine hårfarve:-)
  frkforsom

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...