mandag den 7. januar 2013

All in one piece...

Jumpsuit - Asos / Jewelry - Pilgrim
De af Jer der følger mig på instagram ved at Postmand Per kom forbi her til morgen og dette er hvad sølvposen fra Asos gemte på. Jeg klikkede 'bestil' lige inden jul men pga helligdage er den først ankommet nu. Den reddede min mandags tøjkrise! Måske lige lovlig afslappet til Illum, men jeg lånte lidt ekstra bling og så gik det fint :) 

This is my new jumpsuit from Asos! Got it by mail today and put it on immediately :) Maybe a bit to casual for work - but I borrowed some extra bling to dress it up a bit :)


8 kommentarer:

 1. Ih, den ser comfy ud! Og så et forsinket tillykke med jobbet i Pilgrim. Har været syg OG laver eksamen, så har været lidt i (blogfri)bobble, så er helt bagefter. Men TILLYKKE med jobbet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er mega comfy! Men shit det er besværligt når man skal tisse haha :)

   Og tusind tak :D Det blir dejligt med en fast hverdag og tid til at komme frem i verden med 'i am rebel' :D Håber du er ved at være ovenpå - der er ikke noget værre end kombinationen af eksamen og sygdom :( Min Jonas har også være ramt oveni sit eksamenshejs - det' ikk sjovt!

   -Signe

   Slet
  2. Nej, det er en mega dårlig kombo! Men jeg afleverede i dag (hurra!) OG er nu også blevet rask. Så nu er jeg klar til hverdag igen. God bedring med din Jonas :)

   og hihi - kunne godt forestille mig, at sådan en buksedragt er liiiidt bøvlet ;)

   Slet
  3. Hvor dejligt du er kommet op til overfladen igen! Tillykke med afleveringen - håber du har lidt ferie så du kan slappe af og få set lidt på udsalg ;)

   Slet
 2. Hvor er den altså bare flot :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg er også glad for den kan du tro :)

   -Signe

   Slet
 3. Org den er street! Den er vildt fed. :-)

  Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jamen jeg ER jo mega street ;) Den er i hvert fald dejlig :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...