søndag den 20. januar 2013

Funday...


Sponsoreret indlæg i samarbejde med Buzzamedia
Søndag er i min bog ugens ultimative hyggedag. Og jeg er derfor glad for at kunne hygge lidt om Jer kære læsere i dag og udlodde 2 biografbilletter til filmen "Alle for to", fortsættelsen til den danske komedie Alle for én, der rammer de danske biografer d. 31. januar. De medvirkende er bl.a. Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg, Jonatan Spang, Kim Bodnia, Kurt Ravn og Gordon Kennedy. Personligt er jeg stor fan af Mick Øgendahl - så jeg vil glæde mig til popcorn, bland-selv-slik, cola og ikke mindst et godt grin!

Sådan gør du:

1. Smid en kommentar med en grund til hvorfor netop DU har brug for et godt grin. Husk også mailadresse så jeg kan så fat i dig når du vinder ;)

2. Vend tilbage d. 28. januar hvor jeg finder en vinder :)

Nemt ikk'? Så hvad venter du på??

Se traileren for filmen HER

8 kommentarer:

 1. Jeg har virkelig brug for et godt grin i disse dage, da jeg sidder med opgave, og det er der bare intet sjovt over. Øv:-(
  frkforsom

  SvarSlet
 2. Fordi jeg skal tilbage på arbejde efter barsel, og jeg gider ikke :(
  candmorblog@gmail.com

  SvarSlet
 3. Min kæreste og jeg har begge vildt travlt de næste fjorten dage, så det ville være et rart afbræk lige at komme ind og grine lidt sammen.

  SvarSlet
 4. Lyder måske meget morbidt og tarveligt at bruge i en konkurrence, men det bliver ikke mindre sandt af den grund.
  For 14 dage siden blev min elskede kat gennem 12 år aflivet og for en uge siden blev vores pony gennem 14 år aflivet.
  Så derfor synes jeg at jeg fortjener et rigtig godt grin/lidt adspredelse fra tankerne.
  Knus

  SvarSlet
 5. jeg har brug for et godt grin fordi jeg lige pr står i total renovering af hus og da det sner udenfor kan vi ikke flytte radiatorene = vi kommer ingen vegne lige nu. ØV ØV ØV

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne tage min kæreste med ind og se den, da vi begge elsker Mick Øgendahl, og også var inde og se hans oneman show "spas" Vi har kendt hinanden i ét år her i starten af februar, og det kunne være helt fantastisk at fejre dagen med et godt grin, noget vi begge holder meget af :-)

  simonemalou@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg har to grunde. Den ene er klassikeren: Jeg har en datter, og af uvisse årsager synes hun, det er fedest ikke at sove uden at vågne tusind gange om natten = Jeg er så pisse træt lige nu - til gengæld bliver jeg hyle morsom at se film med, da jeg er så overtræt at alt er sjovt!
  Den anden grund er, at jeg har en blog, som jeg har været rigtig glad for, men hvor jeg er anonym. Og nu har min svigermor liked den på facebook.... Fedt, ikk'?!

  SvarSlet
 8. Jeg har sygt meget brug for et godt grin, da jeg er ved at flytte ud af min lejelighed og sammen med en kæreste (joda, det en god ting). Men at boligselskabet knepper mig hårdt i røven og ripper alle mine penge, - skal stadig betale husleje februar ud af 3 månedsopsigelse (2/3) - Næste måned går det over forudbetalt leje, men at lejen så lige bliver over halvdelen af min elevløn, gør mig meget ked af det! :-(

  Katrine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...