søndag den 6. januar 2013

Dots and orange...Tee - Monki / Pants - Weekday / Jewelry - Pilgrim
Så gik der da lige et par dage uden blogging... Har haft et par fridage fra jobbet som er blevet nydt i fulde drag :) Fredag smuttede jeg en tur til Odense og besøgte min søde veninde Stine hvor der blev hygget og grinet en masse - skønt! I dag slutter festen og jeg smutter på arbejde et par timer. Senere kigger fine Debbie forbi værkstedet og drikker kaffe - juhuuu!

I've been busy relaxing so it's been a bit quiet here on the blog... I just spent a day in Odense visiting my sweet friend Stine - we relaxed and laughed a lot - gotta love that! Now I'm off to work - later I'll meet up with the pretty Debbie and have coffee - wuhuuu!


6 kommentarer:

 1. Jeg er tosset med den t-shirt! Den er så fin. Tillykke med jobbet. Det er jo en skøn måde at starte 2013 på. Jeg venter stadig på det fine armbånd, men skal nok give besked når den er kommet frem.
  God søndag.
  /Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også tosset med den haha :) Og tak! Det er virkelig befriende at vide hvad hverdagen skal stå på den kommende tid :) Underligt at armbåndet ikke kom i går - dumme postmand Per - måske har han travlt ovenpå jul og nytår ;) Håber det kommer i morgen!

   -Signe

   Slet
 2. Uh, den t-shirt er da noget nær perfektion!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så! :) Det var faktisk det eneste jeg gik målrettet efter til Monki udsalg og jeg var så heldig at der lige hang en enkelt til mig! Og så til bare 80kr :)

   -Signe

   Slet
 3. Du er så fin! Og tillykke med jobbet, det er sgu for lækkert:-)

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød! :) Og tusind tak - det er så fantastisk :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...