søndag den 19. januar 2014

Couchsurfing...Så er jeg flyttet ind på mit Vesterbro slot - og jeg eeeeeeeelsker det :D Det eneste jeg mangler nu er lidt maling på væggene og en sofa. Men ak, det er svært at finde den helt rigtige! Jeg kan bedst li sofaer med træben og luft forneden så man kan få støvsugeren ind alle vegne - og det er ikke nemt! I hvert fald ikke med mit budget... Jeg har fundet tre fine retro modeller her som alle er gode bud på hvad jeg søger. De første to må jeg nok nøjes med at drømme om da de koster maaaaaaaange penge - men den sidste overvejer jeg stærkt! Den er fra sofakompaniet.dk som sælger rigtig fine sofaer i retro stil til ok priser. Jeg skal bare lige et smut forbi deres "prøverum" og prøvesidde modellen før jeg beslutter mig helt :)

6 kommentarer:

 1. Ih, den er også fin :)
  Jeg er også vild med retro-looket. Det er min kæreste bare ikke så meget, så det er desværre ikke noget vi gør os så meget i herhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe - det er det fantastiske ved at jeg har fået mit helt eget sted nu - jeg bestemmer alt! :D

   -Signe

   Slet
 2. Er vild med den nederste og ja, sofakompagniet laver altså nogle rigtig fede modeller :) Og tror også det er en god idé at prøve"køre" dem først, er jo ikke sikkert at de er ret behagelige at sidde i.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis - det der med at købe en sofa bare fordi den er pæn duer jo ikke ;) Den skal helt sikkert prøves først :)

   -Signe

   Slet
 3. Den første er bare SÅ sød!

  Knus og kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ sød - hvem der bare havde 40.000 til sådan en skønhed...

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...