mandag den 30. april 2012

Old in...



Sikke et dejligt vejr det har været i dag! Nærmest helt sommerligt - me like a lot! Her er resultatet af min genbrugsjagt i Odense. En stribet bomuldskjole a'la Nørgaard på Strøget og et par leggings (ser faktisk helt nye ud) med et fint print. Det blev 40kr alt i alt - ikke dårligt :)

This is the result of my vintage shopping in Odense today. I bought a striped cotton dress and a pair of leggings with a cool print. It was about 5€ in total - not bad :)

5 kommentarer:

  1. Super fine fund du har gjort dig. Altid godt med en pæn stribet kjole. :)

    SvarSlet
  2. Jaaaah! Det har bare været SÅ lækkert med solskin og varmegrader :) Altanen blev taget i brug i går og tænker at den skal nydes igen i dag..

    Den kjole er da for lækker og hvem elsker ikke striber! Havde uden at tøve også hapset den med :)

    Lou

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er SÅ dejligt med sommerligt vejr! Hvis jeg havde en altan skulle den også i brug :) Jeg må nøjes med en bænk i solen :D

      Ja kjolen er så fin og blød! Den er i rib lidt som Nørgaard på Strøgets t-shirts - den ville også kunne strække sig om din flotte mave tror jeg :D Faktisk er det en børnekjole haha :) Str 16år - så føler man sig lidt ung igen :)

      Go 1.maj sødeste Lou :D

      -Signe

      Slet
  3. Hehe havde præcis samme tanke - at den ville gøre sig fint til mavsen :) Rib og striber er virkelig fint og sjovt at det er en str 16!

    ..og endnu en solskinsdag i dag - hurra :)

    Lou

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...