lørdag den 12. maj 2012

Almost ready...







Så er vi så småt klar til besøg i UNDER LAND - håber vi ses :)

Almost ready for the market - hope to see you there :)

7 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare fint ud :) Hvad er adressen? :) Og bliver helt nostalgisk når jeg ser det andet sidste billede, for de is-bægre var mine yndlings da jeg var lille. Aner ikke hvor de er blevet af :o

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, ja de var også populære i går - men der er et par stykker endnu :) 3kr stykket :D

      -Signe

      Slet
  2. Ja 14 dage for sent ser jeg dette fine indlæg. Jeg er lidt lost, hvad er det for en butik? Det er da super fede ting i har. Særlig halskæderne er jeg forelsket i. Dem gad jeg godt eje et par stykker af.
    /Helle

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helle :)
      UNDER LAND er ikke en butik, men et værkstedsfællesskab hvor vi er 7 forskellige designere der hænger ud hver dag. Vi havde åbent hus for et par uger siden hvor vi solgte lidt af det vi sidder og laver :) Men hvis du bor i KBH og har lyst til at kigge forbi eller hvis der er noget bestemt du er interesseret i så smid mig en mail, så finder vi ud af noget :D signemeilholm@gmail.com På min facebook side kan du se lidt bedre billeder af de smykker jeg laver :) https://www.facebook.com/meilholmblog

      Slet
    2. Jeg giver helt klart lyd næste gang jeg er i KBH. Det er vildt flotte smykker I laver. Er især vild med din halskæde med trekanten du viser på Facebook. God weekend :)

      Slet
    3. Ja gør endelig det :) Og tak, er virkelig glad for at høre at du kan lide det jeg laver :D Du er altid velkommen forbi!

      -Signe

      Slet
    4. Og god weekend til dig også :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...