lørdag den 12. maj 2012

Almost ready...Så er vi så småt klar til besøg i UNDER LAND - håber vi ses :)

Almost ready for the market - hope to see you there :)

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fint ud :) Hvad er adressen? :) Og bliver helt nostalgisk når jeg ser det andet sidste billede, for de is-bægre var mine yndlings da jeg var lille. Aner ikke hvor de er blevet af :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja de var også populære i går - men der er et par stykker endnu :) 3kr stykket :D

   -Signe

   Slet
 2. Ja 14 dage for sent ser jeg dette fine indlæg. Jeg er lidt lost, hvad er det for en butik? Det er da super fede ting i har. Særlig halskæderne er jeg forelsket i. Dem gad jeg godt eje et par stykker af.
  /Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle :)
   UNDER LAND er ikke en butik, men et værkstedsfællesskab hvor vi er 7 forskellige designere der hænger ud hver dag. Vi havde åbent hus for et par uger siden hvor vi solgte lidt af det vi sidder og laver :) Men hvis du bor i KBH og har lyst til at kigge forbi eller hvis der er noget bestemt du er interesseret i så smid mig en mail, så finder vi ud af noget :D signemeilholm@gmail.com På min facebook side kan du se lidt bedre billeder af de smykker jeg laver :) https://www.facebook.com/meilholmblog

   Slet
  2. Jeg giver helt klart lyd næste gang jeg er i KBH. Det er vildt flotte smykker I laver. Er især vild med din halskæde med trekanten du viser på Facebook. God weekend :)

   Slet
  3. Ja gør endelig det :) Og tak, er virkelig glad for at høre at du kan lide det jeg laver :D Du er altid velkommen forbi!

   -Signe

   Slet
  4. Og god weekend til dig også :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...