torsdag den 17. maj 2012

Cat eats whale...Købte denne fine T-shirt til vores marked sidste weekend. Den kostede kun 10kr og jeg kan mærke den godt kunne gå hen og blive en favorit :) Armbåndet på sidste billede er mit eget design (beklager afskallet neglelak...).

Got this pretty T-shirt at our market the other day. It was cheap as hell and I'm getting the feeling that it's gonna be a favorite :) I made the bracelet in the last pic myself (sorry about the bad nail polish).

8 kommentarer:

 1. Er vild med T-shirten :)Og hvordan har du lavet det armbånd?

  Bytorp.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er virkelig også fan af den! Jeg sidder i et lille værksted hver dag og laver blandt andet lidt smykker. Armbåndet er blandt andet noget af det jeg sidder og bixer sammen :) Vi har lige haft marked i værkstedet hvor jeg blandt andet solgte dette :) Det er faktisk gået hen og blevet lidt af en bestseller :D

   -Signe

   Slet
 2. Hvordan suuuulen kan det lade sig gøre med så fed en t-shirt til kun 10 mønter?? Hvor er den bare lækker, din heldigpind ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Katrine... Jeg var også selv ret overrasket over prisen, men den er da også godt slidt hehe :) Men det gør den næsten bare endnu sejere. Brugte T-shirts er nu engang de bedste og blødeste!

   -Signe

   Slet
 3. Wuup, wuup. Hvor er det et sejt armbånd, hvordan har du lige kunne lave det?

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Amanda - det er jeg virkelig glad for at du synes :D Jeg laver smykker hver dag og dette er blandt "kollektionen" :) Vi har lige holdt marked i mit værksted hvor jeg blandt andet solgte dette :) Måske holder vi et marked mere i løbet af sommeren :)

   -Signe

   Slet
 4. Har lige bladret 7 sider tilbage for at finde denne fantastiske bluse igen som jeg er helt og aldeles forelsket i (og temmelig MISundelige over ikke at eje) og som jeg så første gang jeg lurede din blog men glemte at kommentere:) God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha fedt! Næste gang kan du bare trykke på outfits ude til højre ;) Der samler jeg alle mine outfit posts (når jeg husker det) :D Jeg er virkelig også glad for den og ser frem til den bliver hevet op af vasketøjskurven i morgen og ryger med på vaskeri :) Den har ligget der aaaaaaaaalt for længe!
   GOD WEEKEND!!!

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...