tirsdag den 15. maj 2012

Who are YOU..?

Jeg er jo SÅ glad for at I søde læsere kigger forbi hver dag. Hver dag handler det om mig og mit liv her på bloggen, så nu skal det handle om Jer :) Jeg vil rigtig gerne vide hvem I er! Hvor gamle I er, evt studie eller job - eller bare hvad I drømmer om! Hvis I har en blog så smid endelig et link så jeg kan møde Jer der også :) Håber I er med på den og ser frem til at lære Jer bedre at kende!

I'm SO happy to see so many people stop by my blog everyday. Everyday I blog about me and my life so now it's gonna be all about you guys :) I really wanna get to know you so I hope you'll drop a couple of lines about who You are (age, job, education etc.). If you have a blog please drop a link so I can check it out as well :) Hope you're game! Looking foreward to getting to know you guys!

18 kommentarer:

 1. jamen så vil jeg da starte :) jeg er 20 år. Jeg har afsluttet gymnasiet og skal til at holde mit andet sabbatår. Indtil da arbejder jeg bare på en tankstation - nothing speciel. Jeg elsker mode og har vel et og andet sted en drøm om at lave noget med plus size mode (er en plus size pige) jeg vil hvert fald gerne fremme det så vidt muligt. Min blog er her:
  maier-bigbeauty.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maibritt :)
   Dejligt du springer ud i det som den første :D Det lyder som en rigtig spændende drøm du har :) Det er virkelig et område der kunne bruge noget ungt blod og et skub i en ny retning - den drøm skal du da helt sikker forfølge!
   Rigtig fin blog du har. Kan se vi har en del til fælles :) Jeg er også en kjolepige som dig - men hey - det er da også mega behageligt at have på ikk :)
   Dejligt du ville fortælle lidt om dig selv - det er dejligt at vide hvem I er derude :)

   -Signe

   Slet
 2. Jeg er 18 år, jeg er i lærer som tjenerelev, på en kro - jeg har en blog Katrineblog.dk, den handler bare om mig og mit liv 'yeah'. Jeg kommer fra Bornholm, og er flyttet fra alt det jeg holder af og er ensom, yip.. thats me!

  Katrine
  Katrineblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine :)
   Uh det lyder som lidt af et spring at flytte fra Bornholm sådan helt alene og uden sikkerhedsnet. Men sejt at du har gjort det! Håber det der ensomhed forsvinder hurtigt :) Er sikker på du nok skal falde til og få en masse skønne venner :)
   Det er en fin blog du har - og det er jo altid en god beskæftigelse hvis man keder sig :)

   -Signe

   Slet
 3. God idé med sådan et indlæg, det har jeg ikke set før. Jeg hedder Sofie og blogger på Sofies closet. Jeg er 21 år gammel, er lige blevet udlært som salgsassistent i Outfitters Nation, og er nu blevet fuldtidsansat i NEYE.
  Jeg har en kæreste, som jeg har haft gennem snart 3 år - med et lille break på 3 til 4 måneder. Jeg bor alene i min lejlighed i Aalborg, men har lidt indre planer om at flytte bopælen til København, hvis min kæreste bliver optaget på Politiskolen til efteråret.

  Klik gerne ind og tjek min blog, så ville jeg blive glad: www.sofiescloset.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie :)
   Dejligt du kan lide idéen - det er altid sjovt at vide hvem der sidder på den anden af skærmen :)
   Lyder spændende med Københavner planerne - jeg kan kun anbefale KBH. Jeg er selv oprindeligt fra Aarhus, men er virkelig faldet for KBH. Jeg krydser fingre for din kæreste og politiskolen!
   Det ser ud til at du er lidt af en sko-oholic :) Sikke en masse fine sko du har! Drømmen om udlandet og sko-designerdrømmen lyder SÅ spændende. Jeg er selv uddannet accessories-designer og har også været omkring skoene :) Dejligt du kiggede forbi og fortalte lidt om dig selv!

   -Signe

   Slet
 4. skøn idé! :-) Jeg hedder Nuria, er 20 år. Jeg blev student for snart to år siden og er lige nu igang med HGS, mens jeg arbejder deltid som receptionist på en campingplads. fancy fancy :-D Jeg bor i provinsen med min kæreste og vores kat og her har vi boet i lidt over to år. :-) Jeg har min egen lille blog lige her: http://lyseroedtliv.blogspot.com/ kunne være hyggeligt, hvis du kiggede forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nuria :)
   Dejligt du vil fortælle lidt også :) Mindes at have "mødt" dig på delancefashion - kan det ikke passe? Hyggelig blog du har - kan se du er omtrent lige så glad for neglelak som jeg er :D

   -Signe

   Slet
  2. hehe jo, det kan meget vel passe - mindes også at have fundet din blog derinde :-)
   Åh ja, jeg er mægtig glad for neglelak! Hvor er det pænt af dig, at du gad kigge forbi :-)

   Slet
  3. Jamen det var da kun hyggeligt. Jeg er ret sikker på at jeg har været forbi dig før faktisk :) Altid dejligt at opdage nye blogs :)

   Slet
 5. Jamen jeg vil også melde mig på banen, som fast læser herinde. Jeg er hurtigt blevet rigtig glad, for at følge med herinde. Synes det er en super sjov idé, med sådan et indlæg her. En sjov måde at finde nogle nye fine blogs. :)

  Jeg er 24 år -snart 25 :O. Jeg er nyligt uddannet multimediedesigner, men tjener pt mine penge i en biograf, som jeg faktisk har arbejdet i, i snart 5 år.

  Jeg drømmer om at åbne min egen e-shop, primært med second hand tøj. Hvis tingene fortsætter i den retning de gør, er der heldigvis ikke så lange udsigter til at nå drømmen. :)

  Tak for en dejlig blog, Signe. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh søde Debbie :) Tak for de søde ord - og dejligt du vil deltage i min lille leg :)
   Lyder som en fantastisk drøm du har - minder lidt om én jeg selv har :) Er sikker på det nok skal blive en realitet - og jeg vil helt sikkert med glæde shoppe i din shop :) I hvert fald hvis de ting du sælger er ligeså fine som de ting du selv har og viser frem på bloggen :D Jeg er fan!

   -Signe

   Slet
 6. Rigtig fedt indlæg :D Er en af dem, som er blevet fast læser efter at have set dig på Delancefashion! Elsker din stil og gælder mig rigtig meget til at følge med videre i bloggens udvikling (igen tillykke med den (: )

  Nuvel, hvem jeg så er? Jeg hedder Mathilde, er 20 år, er født i start november i det midtjyske, har afsluttet en STX + HGS og så er jeg, så at sige, en ægte bonderøv med store drømme. Udlever pt. en af mine store drømme, nemlig at bo i London, og håber at jeg efter sommerferien igen kan komme videre ud i verden, men desværre er min fremtid lidt usikker på nuværende tidspunkt.
  Jeg blogger på mylifeasbach.blogspot.com om alt mellem himmel og jord, altså er jeg nok mere livsstilsblogger end modeblogger (;

  Håber det gav et lille indblik i hvem jeg er, sådan kort fortalt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathilde! Jeg kan da også "kende" dig fra delancefashion :) Det er jo et hyggeligt lille fællesskab derinde! Og tak for komplimentet :)
   Tak fordi du ville tage dig tid til at fortælle lidt om dig selv! Lyder som om du er lidt af en globetrotter - ikke dårligt. Jeg elsker også at rejse men har endnu ikke prøvet at bo i et andet land. Har selv en drøm om engang at prøve livet i en anden storby ud - det bliver sikkert Barcelona som jeg virkelig har forelsket mig i :) Jeg skal bare lige lære at tale spansk... mindre detalje hehe...
   Fin blog du har - jeg er mega fan af din kat Futte :) Elsker katte og har selv haft en rødhåret en lige indtil jeg flyttede til KBH - savner det lille kræ men han fik et nyt og godt hjem. KBH var ikke noget for ham med alt den trafik og nye indtryk.

   -Signe

   Slet
 7. Hey Signe

  Så må jeg nok hellere præsentere mig selv også. Jeg hedder Pernille og har bloggen confessionsofadamoiselle.blogspot.com, jeg er 25 år snart 26 og arbejder som kontorassistent hos Bygma - meget moderigtigt hehe. Jeg bor i Århus eller rettere Skejby, 6 km fra centrum sammen med Mi hund Gizmo. Jeg bruger lidt for mange penge, og blogger om mit liv (til tider kedelige liv ;-)), mine køb, min stil og mad - jeg holder meget af at spise og lave mad;-)

  Synes du er så cool, og elsker din stil.

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille :D
   Skønt med endnu flere der vil deltage :) Det er altså virkelig sjovt at høre lidt om Jer alle!
   Og tak for de søde ord :) Du har også en rigtig hyggelig blog - man blir jo bare vildt sulten når man ser alt den lækre mad! Det der med at bruge lidt for mange penge kender jeg alt for godt - men tænker det er noget vi piger bare er født med?? :D Er btw mega fan af din hund - og dens navn! Eeeeeeelsker Gremlins filmene - de er epic! :D

   -Signe

   Slet
 8. Hej Signe,
  Jeg synes, det er et fedt initiativ, du har taget, så jeg vil også meget gerne være med på spøgen. Jeg hedder Katrine, men bliver bare kaldt Keas, er 31 og lidt af en drømmer. Min blog handler mestendels om hverdagsglimt og alle de små ting, som forsøder mig hverdag...Jeg elsker at tage billeder og drømmer om på sigt at blive landskabsfotograf. Derudover elsker jeg at rejse og har boet i Paris, Toulouse, Madrid og Bruxelles og vil helt vildt gerne prøve at bo i Berlin. I Danmark kredser mit hjerte om Smilets By, Aarhus, selv om jeg pt. er bosat i Aalborg, hvor jeg nyder byens industrielle look. Du kan læse meget mere på min blog http://aphotographicfairytale.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhuuu :) Dejligt du også er med på at fortælle lidt Katrine :)
   Dig klikker jeg faktisk ofte forbi :) Synes du tager sådan nogle fine billeder og jeg er jo en visuel spasser som ELSKER fine billeder :) Jeg er også oprindeligt Aarhuspige, men har tabt mit hjerte til KBH nu. Men som dig elsker jeg også at rejse - og det er jo også fantastisk når man kan lide at fotografere sådan at komme lidt rundt i verden og få nye indtryk og motiver! Berlin lyder som en spændende drøm - der ville jeg heller ikke have noget imod at bo (dog taler jeg ikke tysk men det kan man vel lære...) Tak fordi du tog dig tid til at dele lidt ud af hvem du er :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...