søndag den 29. juli 2012

Læsø part 1...
Så er jeg tilbage fra dejlige Læsø. Eller jeg sidder i toget på vej tilbage til KBH :) Det har været et par fantastiske dage i dejligt selskab og alt slags vejr! Torsdag aften ankom jeg til Læsø hvorefter vi kørte direkte til stranden hvor vi spiste dejlig picnic i klitterne og så den smukke solnedgang. Sand mellem tæerne, vin i glasset og den danske sommer når den viser sig fra sin smukkeste side - så blir det vist ikke meget bedre...

I'm on my way back to Copenhagen after a couple of perfect days at beautiful Læsø :) The pics are from Thursday when I arrived at the island. We had a picnic at the beach and enjoyed the beautiful sunset. My feet in the sand, wine and the Danish summer when it's best - don't get much better than that...

8 kommentarer:

 1. årh, det ser hyggeligt ud. Lyder til, det var en god tur. Ja, den danske sommer har godt nok været i sit drilske lune i år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også kan du tro :) Ferien var kort men var 100% koncentreret lækkerhed og gode stunder! Alt fra sol og strandtur til kaffe og sofa hygge med skybrud udenfor vinduerne :)

   -Signe

   Slet
 2. Har faktisk aldrig været der endnu...og bor endda i Nordjylland - pinligt I know! :) Men det ser helt klart ud til at have været en hyggelig tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Julie - det må du altså gøre en dag :) Det er helt fantastisk derovre :)

   -Signe

   Slet
 3. Det ser super lækkert ud. Og dejligt at i nåede at få noget af det fantastiske vejr, inden det slog om til lort igen.
  frkforsom

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ lækkert! Og ja det var dejligt med sol i hvert fald én af dagene ;) Men skybrud er nu også meget hyggeligt når man er indendøre :)

   -Signe

   Slet
 4. Ih, hvor ser det skønt ud. Fantastisk stemning i billederne. Det lyder til at have været en helt perfekt miniferie. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Debbie :) Det var helt perfekt - men måtte gerne ha varet lidt længere ;)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...