tirsdag den 31. juli 2012

Scallops...


I får lige et Læsø-billedspam-break (langt ord...) og et glimt af dagens kluns... Jeg har haft en lang og hård dag på job så beklager mine klatøjne - I'm getting too old for this shit... T-shirten købte jeg for over et år siden men den har bare ligget i skabet lige siden - men i dag skulle det altså være - og jeg er fan! Det var ligsom om at de meget casual bukser dressede den lidt ned hvilket passer damen godt :)

Just a break from my vacation pics and a glimps of today's outfit... It's been a looong day at work so I look kinda tired... I actually bought the t-shirt over a year ago but never put it on until today - and I love it :) 

8 kommentarer:

 1. Typisk med stress op til fashion week, kan godt huske det fra da jeg var i praktik, crazy days....

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, crazy days... ;) Hvor var du i praktik? :D

   -Signe

   Slet
 2. Jeg var hos becksondergaard og der var travlhed, men på en okay måde:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt for meget arbejdstegning, så så sejt var det nu ikke - hvor var du i praktik og hvad er det egentligt du primært laver hos fris ? Jeg er jo lidt nysgerrig omkring hvad der vi designteknologer bliver kastet ud i:)

   Slet
  2. Oh well - lyder som det de fleste bliver udsat for i praktik ;) Jeg var hos Ej Sikke Lej børnetøj. Havde egentlig fået aftale i hus med Carré Jewellery men de sagde fra kort tid før praktikstart og så gik det lidt stærkt. Jeg har speciale i accessories så børnetøjsbranchen var ikke liiige det optimale - men det var et godt sted. Jeg blev mega sej til Illustrator på de tre måneder :)

   Jeg er ansat til at designe hos Friis. Tid er ikke det der er mest af så der er run på - og ferien gør at vi er lidt amputerede på kontoret! ;) Tegne tegne tegne! Men glæder mig til næste uge - forhåbentlig får vi mulighed for at nyde modeugen lidt også :)

   Slet
 3. Okay, jeg var nemlig i tvivl om du primært designede eller stod for trendboards og researtch. Det er det sidste jeg rigtig gerne vil lave, da jeg får problemer med min arbejdsskulder hver gang jeg sider og tegner i længere tid i Illustrator. Det startede faktisk under praktikken og siden har jeg måtte holde mig til Photoshop, havde ellers regnet med at jeg skulle ud og designe efter KEA.

  Jeg glæder mig til at se nogen af de færdige ting du har designet, så håber du lige laver et indlæg på bloggen når der er noget klar:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej øv med din skulder! Ja, det er desværre svært at komme udenom Illustrator :( Der går lige et halvt års tid før de første styles er at finde på hylderne - det er jo en laaaaang proces, men skal nok vise lidt frem til den tid ;)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...