mandag den 16. juli 2012

Skater girl...


Som nogle af jer måske ved så går jeg med en lille drøm om at lære at stå på skateboard :) I weekenden var jeg ude og kigge lidt - dog på et longboard. Jeg har nemlig hørt at de skulle være lidt nemmere at holde balancen på hehe. Er der nogen af jer derude der har erfaring med den slags?

I have a dream of learning how to skateboard. So this weekend I went out looking for the perfect board - actually a longboard. I've heard that they are a bit easier to ride :) Any of you who know anything about this?

6 kommentarer:

 1. Hvor er du modig, jeg er sikker på at jeg ville brække både arme og ben hvis jeg skulle gøre et forsøg på at stå på sådan et brædt i mere end 5 minutter. But go girl !

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg er faktisk slet ikke særlig modig :) Men jeg synes bare det ser så sejt ud - og håber jeg også kommer til det haha :) Men jo nok ikke i starten - det blir ikke et kønt syn :D

   -Signe

   Slet
 2. På med hjelm og alt det der... og lad os så se et billede af dig på en STOR rampe, du vil får så meget street cred i blogland:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha udstyret tror jeg at jeg hopper let og elegant over - hvorfor skal den slags bare være så kikset... ;) Måske jeg kan tage et billede FORAN en rampe hehe :)

   -Signe

   Slet
 3. Det ville jeg ogs¨å gerne lære. Har lige været i Florida hvor man så så mange stå på longboard og det var alle aldre. ret sejt at se forretningsmænd i jakkesæt i 60´erne komme på longboard. Har også en drøm om at lære det. Lærte at stå på waveboard sidste år :=)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha sejt! Min kæreste synes jeg er blevet for gammel til den slags tror jeg, men vil fortælle om ham den 60årige mand i jakkesæt, så kan det være han ændre mening :) Waveboard er også mega sejt - så kan du sikkert nemt lære skateboard også :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...