tirsdag den 24. juli 2012

Watch out...I dag fik jeg sørme endnu en pakke :) Denne gang en fra Asos! Havde helt glemt at jeg havde bestilt et sjovt ur og en fin blå neglelak! Pakken kommer ovenpå en hård dag på job så timingen kunne ikke være bedre! Nu er det 'happy hour' hver dag - hele dagen - juhuuuu :)

Today another package arrived :) This time it was from Asos! I totally forgot that I ordred this crazy watch and a blue nail polish. I've had a hard day at work so the timing couldn't be better! Now it's 'happy hour' every day - all day - wuw :)

10 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt og sommerligt! Og neglelakken har virkelig en fed farve! :-)
  - http://byisabellaelisabeth.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk? Så kan det være at sommeren vare lidt længere hehe :)

   -Signe

   Slet
 2. Ej, hvor er det ur cool og jeg er vild med konceptet "Happy Hour" hver dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også virkelig også fan - selvom manden synes det ligner et børne ur haha :) Og så var det på udsalg til ingen penge - så var faktisk nødt til at købe det... ;)

   -Signe

   Slet
 3. Altså de mænd, du må jo lige forklare ham at man aldrig må blive helt voksen, for så bliver livet altså for kedeligt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så sandt! Jeg bringer budskabet videre hehe... :)

   -Signe

   Slet
 4. Haha hvor langt ude - har lige siddet og kigget Asos lækkerier og det ur var blandt en af mine "save for later". Synes det er super cool og dejlig 80'er :)
  Skønt med pakkepost ovenpå en hård dag!

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt :) Ja det er nemlig dejlig 80'er :) Vil dog lige sige at det bliver ridset virkelig hurtigt. Havde det på i nogle timer i går aftes og det har allerede fået en ordentlig én... :( Men sejt er det :D

   -Signe

   Slet
 5. Svar
  1. Ja ikk :) Ku ikke la vær :)

   -Signe

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...