søndag den 9. september 2012

Me want that Monki...

Uuuh søndag er en farlig dag når den blir brugt online... Har nu forelsket mig i disse fine ting fra Monki - tror jeg blir nødt til at eje alle!

Oh no - just fell in love with these pretty items on Monki.com... They all have to come live in my closet!


8 kommentarer:

  1. Ih, jeg kender det så godt. Alle de fristeler! Men det er også nogle rigtig Signe ting du har fundet. Jeg kan især godt lide trøjen/kjolen nederst til højre. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er nemlig Signe ting og forsøger pt med netop det argument at overbevise mig selv om at jeg ikke kan leve uden :) Bukserne tvivler jeg dog på ender i min garderobe da jeg aldrig går med bukser - men måske disse kan lave om på det... ;)

      -Signe

      Slet
    2. Jeg kender det godt! For bare et års tid siden, så man mig aldrig i bukser. Nu har jeg efterhånden fået anskaffet mig en par stykker, og er blevet ret glad for det. Nogle dage orker man bare ikke at krybe ned i strømpebukser... ;P

      Slet
    3. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke synes jeg er pæn i bukser, men pga min nikkelallergi har jeg ofte haft problemer da jeg slår ud af knapper og nitter :( Og så er jeg bare så magelig at jeg bedst kan li at der ikke er noget der strammer nogen steder haha :D

      Slet
  2. Man skulle tro at de havde lavet de ting specielt til dig. En Monki Meilholm kollektion ;) Jeg kunne bestemt også godt bruge de fine sager!

    Lou

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha det er rigtigt - ku være ret sejt egentlig! Til min førsteårs eksamen på studiet designede jeg faktisk accessories til Monki :) Og jeg har det virkelig tit som om at de kender mig når jeg går ind i deres butikker :D Ærgerligt at designkontoret ligger i Sverige - det kunne ellers være drømmejobbet at arbejde sådan et sted!

      -Signe

      Slet
  3. århh !
    Det er også nogle lækre ting, du har fundet !
    KØB DET ! :)

    //K

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...