fredag den 23. november 2012

Early birdy...

Godmorgen! Damen er tidligt oppe! Jeg skal nemlig med toget til Aarhus hvor dagen står på mor-datter hygge hvilket sker alt for sjældent. Min mor og jeg skal på road trip til det nordjydske, nærmere betegnet Nibe, hvor hun har boet en del af sin ungdom. Glæder mig til hyggelige anekdoter fra "de gode gamle dage" - og ikke mindst en hel dag i selskab med min søde mor :) Jeg har pakket kameraet så mon ikke I får en lille beretning ;)

Morning! I'm up early today! Leaving for Aarhus in a minute to spend the day with my sweet mom. We're going up north to visit her old childhood town Nibe. Looking foreward to a very special day :D



10 kommentarer:

  1. Orv hvor hyggeligt med sådan en mor-datter tur! Håber i får en skøn tur :)

    Glæder mig til at hilse på dig på søndag..

    Lou

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var SÅ hyggeligt kan du tro! Jeg glæder mig også til søndag!!

      -Signe

      Slet
    2. ^what she said^glæder mig til at møde dig på søndag :)

      Slet
    3. Jaaaaaaaa jeg glæder mig mest!!

      -Signe

      Slet
  2. Ååårh, hvor er det godt, at I tog jer sammen til en nostalgitur til det nordjyske. Så er vejret så knap så sjovt, men mon ikke også, I finder hygge indendøre? Nyd i hvert fald en dejlig mor-datter-tur :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaa, men desværre fik vi ikke set så meget Nibe da regnen kom lige som vi ankom :( Men vi tar afsted en anden gang! Tusind tak for inspirationen!

      -Signe

      Slet
  3. Hvor lyder det hyggeligt! Jeg håber du er kommet godt derop og at I nyder dagen. Og som altid, glæder jeg mig selvfølgelig til at se på alle billederne derfra! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. SÅ hyggeligt :) Jeg er landet blødt og behageligt her i det mørke Jylland ;) Lover at der kommer et par billeder, men det var desværre blevet mørkt og vådt da vi nåede Nibe :(

      -Signe

      Slet
    2. Ja, det er virkelig en udfordring, at tage nogle pæne billeder i disse mørke tider. :(

      Slet
    3. Ja det er det godt nok! Det er i hvert fald godt at jeg har lært lidt om ISO og sådan noget ;) Det hjælper på det ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...